Album, které vyjde v půlce října se opírá o autorské texty samotné Dary, která si v nich vylejvá svou duši. Nejenže se Dara musela vypořádat s autonehodou, při které zemřel motocyklista, ale i z rozchodu se svým partnerem a otcem dcery Laury Matějem Homolou, který jí byl několikrát nevěrný. Rolins tak odkrývá svou duši a aby toho nebylo málo, rozhodla se na obalu CD i svléknout. Dara si tak tělo jen lehce zakrývá ručníkem.

"Ta jemná nahota přímo souvisí s duševním obnažením v mých textech. Nevydávám své první album, nepotřebuji poutat pozornost za každou cenu. Vždy sa mi líbily vkusně nafocené fotky, které odhalují o kousek víc, ale neztrácí své tajemství," vysvětlila Blesk.cz Dara, proč se nechala vyfotit polonahá.

Fotogalerie
9 fotografií

Mnozí fanoušci ale Daře její nahotu vytýkají. Myslí si, že pokud je album dobré, nemusí jej podporovat takovouto kampaní s odhalenými snímky. "Tenhle obal je určitě nejhorší ze všech. Bohužel mě to nenaláká. CD si koupím jen proto, že věřím, že hudba nebude stejně levná jako obal," napsal fanoušek František na stránky zpěvaččina Facebooku.

Rolins si ale z kritiky těžkou hlavu nedělá. "Kontroverzní reakce mě nepřekvapují, vlastně jsem s tím počítala a nezneklidňuje mě to. Nahé tělo je věčné téma a já patřím k těm, kteří ženské tělo obdivují a nestydí se za něj. Nechci se zalíbit za každou cenu všem. Jediné, o co mi v hudbě jde, je stoprocentní upřímnost a absolutní svoboda v projevu. To je luxus, který k umění patří. V případě alba Stereo jde o jeden příběh, který začíná obalem a končí obsahem. Jedno je neoddělitelnou součástí toho druhého," řekla Blesk.cz Dara Rolins.