Během finále České Miss v březnu 2012 si tak přijdou na své nejen pánové, ale mají se na co těšit i dámy. Kevin Costner, který zazářil ve snímcích Tanec s vlky, Vodní svět nebo Osobní strážce, patří k nejrespektovanějším hercům a režisérům současnosti. A co víc!

Podle informací Blesku by se měl atraktivní americký herec, filmový režisér a producent zapojit i do programu a naživo zazpívat! Pořadatelé jediné národní soutěže krásy se rok co rok snaží přichystat něco nového a atraktivního a s Costnerem v roli zpěváka by udělali terno.

Hledali jsme osobnost, která by se kromě čestné funkce předsedy poroty zařadila také do programu večera. Málokdo asi ví, že tento světoznámý muž fi lmu je také úspěšným zpěvákem. V programu České Miss by zpíval poprvé v Česku naživo. Momentálně dojednáváme podmínky s jeho agentem,“ svěřila se Blesku ředitelka České Miss.

Po hvězdách, jako je herec Alain Delon, Ivana Trump, akční hrdina Jean- Claude Van Damme nebo proslulý lyžař Alberto Tomba, zlákala Maláčová další světoznámou osobnost, která přiletí do naší metropole kvůli českým kráskám. Costner už Prahu tajně navštívil v roce 2003, kdy si zde obhlížel místa natáčení pro svůj film.

Fotogalerie
15 fotografií