Poté, co se Čvančarová a Čadek před rokem a půl dali dohromady, dlouho svou lásku tajili. A stejně tak se teď snaží ututlat i veselku. „Prosím? Že se budeme brát? Tak jo, tak si to napište,“ reagoval Čadek, když mu Blesk zavolal, a s hurónským smíchem se promptně rozloučil. Jitka pro jistotu telefon nezvedala a nereagovala ani na SMS zprávu.

„Svatba bude tento týden. Ale chtějí ji jen malou a v úzkém kruhu rodiny a přátel,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj z hereččina okolí.

Čvančarová měla v minulosti na muže spíše smůlu. Dlouho chodila s hercem Martinem Hofmannem (33), ten ji ale podrazil, když se provalilo, že údajně spí s prostitutkami. Dala mu košem a prožila pak několik nepovedených románků, až nakonec našla štěstí v náruči Petra Čadka. Charismatický tanečník se proslavil v roce 2007 coby taneční partner Tatiany Vilhelmové (33) v soutěži StarDance. Té se loni zúčastnila i Čvančarová, která spojila práci s potěšením. V taneční show byl Čadek jejím poradcem a právě na tanečním parketě se jejich láska naplno rozhořela.

Fotogalerie
6 fotografií

Jak se dali dohromady

Tanečník a choreograf padl do oka Čvančarové už před čtyřmi lety, když se s ním tehdy v pražském Lucerna Baru před zraky svého tehdejšího přítele začala nakrucovat na tanečním parketu a pak ho bezostyšně svlékat do půli těla.

Než se o několik let později znovu potkali, každý si prošel několika vztahy, zejména pak charismatický Čadek, který na sebe upozornil účinkováním v taneční show StarDance. A téměř žádná jeho taneční partnerka mu neodolala. Spekulovalo se o jeho románku s Tatianou Vilhelmovou, poté okouzlil i slovenskou modelku Andreu Verešovou, která si ho vydupala po svém boku v obdobné slovenské show Lets’Dance. Na parketě se od sebe nemohli odlepit a předváděli natolik smyslné sestavy, že se modelčin manžel Daniel Volopich oprávněně neubránil žárlivým scénám.

Pak se Čadek před rokem a půl znovu potkal s Jitkou a tentokrát to neskončilo jen u tance... Přeskočila jiskra a oba se do sebe bláznivě zamilovali. Několik měsíců svůj vztah tajili, jak to šlo. Poprvé se oficiálně na veřejnosti jako pár objevili až skoro po tři čtvrtě roce na udílení diváckých cen TýTý a letos v létě Čadek požádal Čvančarovou o ruku. A už tento týden si snoubenci řeknou své ANO.