Iveta Bartošová vydržela v domě Josefa Rychtáře třicet dní. Říčany opustila hlavně proto, aby nehrotila vztahy mezi Josefem a jeho manželkou Darinou. „Děkuji za to, že mi pomohli, ale cítila jsem, že už tam nejsem vítaná. Nechci vyvolávat rozpory v rodině,“ vysvětlila Bartošová.

Bude ji chránit dál

S myšlenkou nastěhovat se zpět do Uhříněvsi si zpěvačka pohrávala už delší dobu, ale do prázdného domu se vrátit bála. V pátek se však sbalila a její přítel Rychtář ji odvezl domů. Nakoupili v místním supermarketu potřebné potraviny, aby Iveta v prázdném domě vydržela. V Uhříněvsi ji Josef vyložil i s kufry a dojemně se s Ivetou rozloučil.

Fotogalerie
8 fotografií

Jako ochránce a kamarád jí prý bude pomáhat dál. „Slíbil jsem, že se o Ivetu postarám, a udělám to i sám bez manželky. Budu za ní jezdit do Uhříněvsi. Nevím, jak se to bude vyvíjet, možná se mě časem zbaví a už nebude potřebovat pomoc, to teď nikdo neví,“ vysvětlil Rychtář.

Darina už s Ivetou nechtěla ani mluvit

V Říčanech, kam Ivetu přivedl před měsícem, už podle informací Blesku nějakou dobu panovalo napětí, které ve čtvrtek vyvrcholilo hádkou mezi Rychtářem a jeho ženou Darinou. „Darča svůj postoj k Ivetě z neznámých důvodů přehodnotila. Nechtěla, aby u nás dále Iveta bydlela. Byl to na ni asi hodně velký psychický tlak,“ prozradil Josef Rychtář.

Když Darina souhlasila s tím, aby u nich Iveta bydlela, určitě si neuvědomovala, jak hluboko to do jejich rodinného života zasáhne. Manželku Josef ještě prosil, aby si spolu s Ivetou promluvily jako dvě ženy a vyjasnily, co obě trápí. Jenže to se nestalo.