"Ella předváděla dětskou kolekci italské značky Fendi a bylo to ve Florencii, kde jsme celá rodina trávili prázdniny. Samozřejmě dostala honorář, byl v hotovosti, tak jsem jí ho s radostí předala. Kolik? To se přece neříká," svěřila se s úsměvem Peštová, která své dceři nebude bránit v práci modelky. "Když bude chtít dělat modelku, tak ať dělá. Samozřejmě jí ve všem poradím, ale nebudu na ní nijak tlačit nebo jí za každou cenu protlačovat," dodala Daniela.

Ta je i ve čtyřiceti letech velmi úspěšnou modelkou. "Je stále hodně produktů, které nemohou prezentovat náctileté holčičky, protože by lidé reklamě nevěřili. Práce mám stále spousty. Dokud bude tolik zakázek jako nyní, tak bych byla hloupá, kdybych je odmítala," tvrdí topmodelka, která jako jedna z mála Češek byla dvakrát na titulní straně slavného magazínu Sports Illustrated.

Daniela se nedávno stala tváří známého studia krásy na pražském Václavském náměstí. "Od té doby, co s Bomtonem spolupracuji se také výrazněji zaplnily poličky u mě doma v koupelně všemožnými přípravky," usmívá se manželka slovenského zpěváka Paľa Habery, která na sebe práskla, kolik minut tráví před odchodem z domu. "Lhala bych, kdybych řekla, že jen pět minut. Vždyť jen tři minuty si čistím zuby. Sprcha, krém, řasenka a jdu."

Fotogalerie
9 fotografií