Na pomoc si jedenáctiletý strejda se svým desetiletým synovcem s sebou vzali dva sibiřské tygry, se kterými kluci někdy i spí. Dali jim jména Ba a Kelly a od malinka je berou jako koťata. Když Ba s Jaromírem předstoupili před porotu oblečeni jako z Knihy džunglí a řekli, že budou létat vzduchem, Martin Dejdar při pohledu na jejich drobné postavy zapochyboval. „Z kterého kmene jste? Vy dva budete dělat akrobacii, jo? Tak do toho,“ řekl porotce.

Když se ale chlapečci vznesli do obrovské výšky a udělali několik salt, porota jen překvapeně koukala. Lucie Bílá byla strachy bez sebe a kousala se do rtů. „Ať se jim nic nestane, proboha!“ křičela zpěvačka. Kluci se jen usmívali. Na lanech jsou totiž jako doma.

„Akrobacii dělají od malinka, co začali chodit,“ prozradil Blesku táta Jaromíra Patrik Joo s tím, že číslo trénovali téměř čtyři roky. Jejich dřinu a tvrdý trénink porota ocenila okamžitým postupem. „Nic lepšího jsem neviděla. Jste neuvěřitelní. Doufám, že si budete z dnešního vystoupení pamatovat jásání lidí a ne to, jak tupě zírám,“ nešetřila chválou Bílá. Dokonce i drsňák Jaro Slávik byl z vystoupení naměkko. „Nejlepší varieté show přinesl jedenáctiletý strejda a desetiletý synovec,“ uzavřel porotce.