Aby mohli být spolu, museli rozbít dvě manželství! Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka si začali románek v době, kdy oba byli zadaní. Manželství bujné modelky s hokejistou Zdeňkem Bahenským procházelo krizí, stejně jako to Řepkovo s manželkou Renátou. Počáteční jiskra mezi nimi přeskočila při focení kalendáře pro prodejce luxusních automobilů. Nyní je na cestě první společný potomek, který jejich lásku ještě více zpečetí.

O těhotenství Erbové se spekulovalo dlouho, ale modelka je intenzivně popírala. Prozradily ji až časté návštěvy u MUDr. Miroslava Vernera v Ústavu pro matku a dítě v Podolí, k němuž se dostala na doporučení moderátorky Evy Decastelo.

Údajně ji k němu přivedly bolesti v podbřišku, které ji poprvé přepadly na dovolené v Dubaji. Tenkrát jí lékař našel cystu na vaječníku a sám zřejmě netušil, že je modelka v raném stadiu těhotenství.

Chtěli by holku

V minulosti prodělala několik náročných operací střev a taky rakovinu děložního čípku. „Prošla jsem si martyriem, takže jsem čekala, dokud mi lékaři z testů plodové vody nepotvrdí, že je všechno v pořádku,“ říká Erbová, která by stejně jako její partner Řepka dala přednost holčičce. S největší pravděpodobností však čeká kluka. Narodit by se měl v únoru.

Erbová tak bude mít doma páreček. Z manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským (25) má pětiletou dceru Viktorku. Tomáš Řepka už dvě děti má. Tommasa (11) a Veroniku (16) mu přivedla na svět zatím ještě současná manželka Renáta. Na další přírůstek se ale moc těší.

Fotogalerie
9 fotografií

Trnitá cesta za vytouženým miminkem

Rok 2009 byl pro Vlaďku Erbovou zlomový. To, že její vztah s otcem dcery Viktorky (5) spěje ke smutnému konci, naznačovala rvačka na jejím narozeninovém večírku, na kterém se Bahenský pustil tvrdými pěstmi ze žárlivosti do fotbalisty Šmicra. Pak už netrvalo dlouho a přišlo na řadu oddělené soužití.

Zatímco Bahenský hrál v Mladé Boleslavi, Vlaďka bydlela v Litvínově a její srdce postupně získával další sportovec. Lásku s kapitánem fotbalové Sparty ale několik měsíců skrývala. A to i navzdory tomu, že je fotoreportéři Blesku na podzim roku 2009 několikrát spolu přistihli během jejich vášnivých nocí v zastrčeném hotelu na pražské Letné. Ani tak nechtěli jít s pravdou ven. Vlaďka se dokonce snažila vymlouvat, že to nebyla ona, ale to byl jen zoufalý pokus o to ututlat nevěru. Tolik krátkovlasých modelek s bujným poprsím po Praze neběhá...

„Nic s Řepkou nemám, jsme jen známí, kteří se občas sejdou na kafi. Kdybych si hledala nového chlapa, tak chci, aby byl svobodný,“ reagovala naučenou odpovědí na všechny dotazy ohledně fotbalisty. Zřejmě získávala čas, než si oba vyřeší své rodinné záležitosti.

Oheň na střeše z toho byl ale v obou rodinách. Zatímco Bahenský uvěřil slovům Erbové, že jejich vztah je jen výplod novinářů, Řepkova manželka se obalamutit nedala, atakovala modelku telefonáty a chtěla po ní vysvětlení. Se začátkem roku 2010 konečně Vlaďka kápla božskou a přiznala rozpad svého manželství, který byl vnějším pozorovatelům jasný už několik měsíců předem. "Rozvod asi s největší pravděpodobností bude, protože jsem žádost podala já,“ přiznala najednou Erbová, a to byl začátek dalších bojů. Tentokrát o peníze.

Jablkem sváru mezi manželi byla výše alimentů na jejich dceru Viktorku. Bahenský chtěl platit měsíčně osm tisíc korun, což Erbové přišlo jako směšná suma. „Já chtěla 10 tisíc mimo sezonu a 15 tisíc v sezoně, kdy má prémie za odehrané zápasy,“ vysvětlovala Vlaďka, která se ale nakonec s Bahenským dohodla na kompromisu – částce 10 tisíc korun měsíčně, a 13. září 2010 podepsali pod dohledem obou právníků vzájemnou dohodu o rozvodu. To byl pro Erbovou impulz k legalizaci lásky k Řepkovi, se kterým začala žít: „Spojila nás práce, pak přišlo přátelství, které přerostlo v cit.“

Soud s Bahenským se nakonec táhl skoro dva roky, modelku s hokejistou rozvedl až v dubnu letošního roku. Mezitím si ještě stále Řepkova manželka Renáta stačila najít milence a Vlaďka čekala, kdy se její milý konečně rozhoupe k rozvodu. Moc dlouho mu to netrvalo, o to drsnější a delší souboj právníků tím ale začal.Manželka Renáta Tomášovi zpětně spočítala jeho nevěru i to, že odešel jako táta od rodiny. Tahanice o majetek a výživné na děti se ale ukázaly jako to nejmenší.

Největší ránu dostal Řepka od své dcery Veroniky (16), která ho kvůli vztahu s Erbovou nenávidí, a o tom, co prožívá, dokonce napsala v dopise do médií, z čehož se jindy drsňák s horkou hlavou zhroutil. Dokáže Veronika někdy otci odpustit a přijmout, že s pro ni nenáviděnou ženou zplodil jejího nevlastního brášku?