"Oba kluci sice chodí do školky, ale malej Matýsek tam vůbec nechce být. V devět ho tam odvedu a už za hodinu mi paní učitelky volají, ať si pro něj přijdu. Je to náročné, ale snad si brzy zvykne," svěřila se Marešová.

Málo spánku a neustálý stres se nepěkně podepsaly na jejím obličeji. Na svůj věk má okolo očí vějíře vrásek a pod očima tmavé kruhy. "Už jsem se několikrát objednala na úpravu očních víček, ale kvůli nedostatku času jsem to zrušila. Do toho všeho mě pořád trápí operované koleno, takže jsem ráda, že to jakžtakž zvládám," říká manželka Leoše Mareše. Manželé spolu téměř dva roky nežijí, ale na rozvod ani jeden nepomýšlí.

Ale kdykoliv je nějaká dětská akce, tak rodinka vyráží společně. Každý má za ruku jednoho syna a šťastně se usmívá do objektivu. Nedávno se  Marešovi objevili na šmoulí výstavě v jednom obchodním centru. Téměř dvacet soch šmoulů v nadživotní velikosti vytvořili známé osobnosti, třeba Dara Rolins, Mahulena Bočanová, Dagmar Havlová, Bořek Šípek, Anna K, Lucie Vondráčková nebo Leoš Mareš. "Pevně věříme, že náš šmoula Klaun stejně dokáže rozesmát i všechny děti, které jeho prostřednictvím získají potřebné vybavení pro svůj volný čas," říká Marešová.

Fotogalerie
5 fotografií