Blesk.cz byl u toho, když Daniela s fotografem Matúšem Tóthem fotila kampaň na jednu známou vlasovou síť. Peštová je ve svých čtyřiceti letech taková kočka, že kadeřnice Nina Krajčo a vizážistka Ivana Tokrská neměly v podstatě do čeho píchnout.

A proč kráska, která většinou přijímá jen zahraniční nabídky, kývla na tuhle?

„Bomton je mi blízký tím, že vyhovuje mým požadavkům. Jsem na kvalitu svých vlasů a to včetně barvy velmi náročná. A také mají úžasné spa centrum, které jsem po prohlédnutí nechtěla opustit. Opravdový ráj na zemi. Kosmetika, kterou používají, je na světové úrovni. A mému tělu i pleti lahodí,“ vysvětluje Peštová, která vsází na kvalitní kosmetiku a dostatek spánku.

„Snažím se žít zdravě. Mám tím namysli hlavně psychickou pohodu, vyhýbat se stresům a také dostatečně odpočívat a spát. Nejsem z těch jedinců, kterým stačí pár hodin spánku. Zodpovědně o sebe pečuji. Používám kvalitní kosmetiku, cvičím a dodržuji pitný režim. Pomáhá mi sauna a miluji různé peelingy a masky. Vždy se po takovém rituálu cítím odpočatější a krásnější,“ uzavírá Daniela, maminka tří dětí - patnáctiletého syna Yanicka a dvouletého Paula Henryho a devítileté dcery Elle.

Fotogalerie
6 fotografií