Fialová večerní róba s rafinovaným výstřihem a sexy rozparkem až do půlky stehna je opravdu nádherná. A musíme uznat, že všem třem slavným ženám moc sluší. Gábina Gunčíková v nich dokonce oslnila i Karla Gotta. Po dobu trvání galavečera se jen málokdy talentované zpěvačce podíval do očí. Jeho zrak neustále sjížděl do jejího výstřihu, který rafinovaně halil tyl v tělové barvě.

Tereza Pergnerová se v šatech objevila při focení k rozhovoru pro magazín Glanc. I když na titulní straně byla v jiném modelu, i v těchto jí to neskutečně seklo a vypadala jako velmi svůdná žena.

Jak model padnul Renatě Langmannové, nemá cenu ani komentovat, protože bývalá misska je velmi úspěšná modelka a při pohledu její dokonalou postavu ženy blednou závistí.

Návrhář Lukáš Lindner prostě ví, jak ze ženy udělat sexy dračici. Tyl ve výstřihu a vysoký rozparek, který nohy odhaluje při chůzi, jsou velmi rafinované nápady. Kdykoliv je nějaké společenská událost, tak se u něj dveře ateliéru netrhnou. Každá chce být na party za tu nej ženu vamp.

Fotogalerie
8 fotografií