Hudebnice Pavlína Dubná se objevila na tiskové konferenci k velkolepému návratu skupiny Lunetic. Při jejich nadcházejícím turné totiž bude spolu s tanečníkem a zpěvákem Mattem Pardusem v roli předskokanky, což houslistka bere jako svou velkou šanci.

„Beru to jako příležitost konečně něco dokázat sama, bez Sámera. Při svých vystoupeních na turné skupiny Lunetic budu za houslistku i za zpěvačku. Jedna píseň, kterou jsem složila je celá právě o Sámerovi. Přece jen jsme byli čtyři a půl roku jako Pat a Mat – prostě nerozlučná dvojice,“ svěřila se s lehkým smutkem Dubná.

A čímže Pavlína hodlá všechny odrostlé i nové fanynky kdysi chlapecké kapely Lunetic potěšit? „Píseň o Sámerovi se jmenuje Hořká rána a myslím, že ho překvapí, že ji nakonec opravdu budu zpívat,“ uvedla Pavlína. Je pravda, že na něj stále každý den myslím a chybí mi. Ale ty časy už jsou pryč. Chybí mi totiž ten starý Sámer, ne ten nový, který se nechal strhnout svou slávou a zajímají ho jenom kalby a ženský,“ upřesňuje houslistka.

Dubná zároveň přiznává, že od té doby, co se s Issou dramaticky rozešli, zatím nenašla nového přítele. „Jeden muž se mi hodně líbí, ale nic spolu zatím nemáme. Pro mě je v tuto chvíli nejdůležitější nadcházející turné, na kterém budu moct ukázat, co ve mně vlastně je, a to konečně bez pomoci mého bývalého přítele,“ uzavírá své povídání Pavlína. Turné skupiny Lunetic startuje už 15. října v Mariánských Lázních a potvrá do 16. prosince, kde se vše završí koncertem v kulturním domě Šumperk.

Fotogalerie
7 fotografií