Skopeček se v úterý dopoledne podrobil běžné plánované preventivní návštěvě u své lékařky. Měl na svůj věk pěkné výsledky, tak šel s dobrou náladou pěšky domů, což je asi dva kilometry. Pěkná procházka. „Když přišel, ještě mu nic nebylo. Udělal si kafe, ale najednou si stěžoval, že je mu nevolno. Zamotala se mu hlava. U něj je to divné, doteď byl pořád zdravý,“ prozradila Tichánková, která se sama potýká s těžkou cukrovkou. Po telefonické poradě s lékařkou herečka raději manželovi zavolala sanitku.

„Všechno se to odehrálo tak rychle, že jsem ani Honzovi nestačila sbalit pyžamo a trepky,“ postěžovala si Tichánková. „Nechám mu to zanést do nemocnice, ale třeba se rychle vrátí,“ dodala herečka známá hlavně jako hospodyně ze seriálu Byli jednou dva písaři.

Blesku si Jan Skopeček postěžoval na zdravotní potíže před dvěma lety, kdy začal špatně vidět a lékaři mu aplikovali injekce přímo do očí. Loni, kdy jeho žena slavila devadesátiny se už cítil báječně. Snad jde v případě hercova vysokého tlaku jen o chvilkovou slabost. Herec proslulý ze seriálů Tři chlapi v chalupě a filmovými Kameňáky má za sebou operaci srdce, při které dostal umělou chlopeň. Přes všechna martýria je ale představitel dědků, sluhů a lokajů na svůj věk vitální a pořád hraje.

Fotogalerie
3 fotografie