Je vidět, že má Pohlreich obchodního ducha, vždyť pět honorářů je přece víc než jeden. „Vykořisťování je u nás normální, a myslím si, že malým dětem peníze do ruky nepatří,“ svěřil se Blesku drsný kuchař s tím, že tučný honorář jako hlava rodiny zinkasoval celý sám.

Pohlreichovo vlastní i nevlastní příbuzenstvo se tak stalo hlavními aktéry televizního spotu na hypermarket, který je zároveň sponzorem pořadu Ano, šéfe! V něm kat všech špatných restaurací názorně předvádí, že dobrému vaření předchází kvalitní nákup a jeho rodinka mu poslušně dává za pravdu sborovým Ano, šéfe!

„Doma ale není takový přísný jako ho znají diváci, je to prostě normální mužskej s drsnou image, kterou si musí zachovat,“ přiznala Zdeňka, která se díky svému partnerovi, jenž ji chce co nevidět pojmout za manželku, poprvé i se svými potomky objevila na televizní obrazovce. „Natáčení byla docela sranda, aspoň děti a Zdeňka měly možnost nahlédnout, jak pracuju, a snad se jim to i líbilo. Možná to v budoucnu zopakujeme,“ plánuje Pohlreich.

Fotogalerie
5 fotografií