"Chci vás uklidnit, nic není tak horké, jak to právník protistrany, který sám kontaktoval média, prezentuje," začala Dara svou obranu na stránku svého fanklubu. Momentálně odpočívá na chalupě se svou dcerkou Laurou (3), ale zřejmě již měla pocit, že se k honu na sebe musí vyjádřit.

Loni v červenci se srazila zpěvačka Dara Rolins (37) s motocyklistou Jindřichem Rotreklem (†63). Na následky nehody muž zemřel. Rolins popírá vinu a policie jí na základě prvních znaleckých posudků dala za pravdu. Vdova Olga Rotreklová ale oslovila jiné odborníky a ti teď dali za pravdu zase jí. Znalci z Vysokého učení technického v Brně vypracovali nový posudek, podle kterého Dara jela v okamžiku nehody v protisměru.

"Ke střetu obou vozidel došlo na straně motocyklisty. To znamená, že paní Rolins přešla do protisměru, kde zachytila přijíždějícího motocyklistu. Nevěděla o něm, až když došlo k nárazu. Potvrdilo se, že se nevěnovala řízení tak, jak měla," tvrdí pro server Čas.sk advokát protistrany Karel Friml.

Přestože Dara celý týden médiím opakovala, že dokud ji policie s výsledky nového posudku neobeznámí, nemůže hovořit, ke svým fanouškům byla na oficiálních stránkách sdílnější. "Jestli je v novém posudku něco převratného, jak tvrdí, věděla bych to já i můj právník a hlavně policie, která mě zatím nekontaktovala. Nechápu celý ten umělý cirkus," napsala na web.

"Nedovolím, aby ni někdo za neúmyslnou bolest, kterou jsem způsobila a za kterou cítím doživotní zodpovědnost, způsobil bolest úmyslně. Systém ´oko za oko´ je bojové umění, které mi nebylo nikdy blízké," dodala na závěr.

Fotogalerie
9 fotografií