I když se herečka v poslední době věnovala spíše starší dceři Agátě Hanychové, která před pár týdny porodila syna Kryšpína, nezapomíná ani na nejmladší dceru. Tu dnes ráno, 1. září, odvedla spolu s jejím tátou a manželem Martinem Stropnickým a syny Vincentem a Cyrilem.

Velkou událost si nemohla ujít ani čerstvá maminka Agáta Hanychová, která s sebou vzala svého snoubence Miroslava Dopitu a otce malého Kryšpína. Ten první školní den Korduly prospal.

Žilková pro tuhle příležitost zvolila červenou halenku a květovanou sukni, herečka jen zářila, stejně jako její dcera, která byla sladěná do růžových barev. Vypadali jako spokojená rodina. Agáta si první školní den Korduly zdokumentovala na kameru, aby měla sestra památku.

Nejprve se malá Kordulka, která šla do školy o rok dříve, před fotografy a ostatními styděla. Nakonec jako odvážná školačka zasedla do lavice Základní školy Mikoláše Alše v Praze 6 a poslouchala pokyny paní učitelky. Mezi ostatními dětmi vyčnívala pouze tím, že o ni byl značný mediální zájem kvůli slavným rodičům.

Fotogalerie
17 fotografií