Z dopisu, o kterém informoval deník Aha!, vyplývá, že zpěvačka konečně pochopila, že syna ztrácí. "Kdybys byl teď se mnou, nevím, co bych ti dokázala říct. Snad bych ze sebe jen vypravila Promiň...Vím, je to málo," hledala Iveta těžko slova, kterými by se synovi omluvila.

"Děsím se toho, že se mnou nejsi, ale stejně tak mám obavy tě vidět," píše Bartošová. V deníku, který zpěvačka píše exkluzivně pro Blesk, se svěřila i s tím, jak je nešťastná, že s ní syn poprvé za celý život nekomunikuje a nechce s ní být. "Artur je chytrý, ať se rozhodne, kde mu je nejlíp. Teď nejsem schopná mu dát to, co by si zasloužil," přiznala Bartošová.

Bartošová se před světem ukrývá u rodiny svého bodyguarda Josefa Rychtáře v Říčanech u Prahy. Dává se psychicky i fyzicky do pořádku. Letošní léto pro ni znamenalo jedno z nejhorších období, jakými si za svůj život prošla. Rozchod s Italem Martuccim, autonehoda s Arturem na cestě z Itálie, pokus o sebevraždu a nakonec odchod Artura k otci.

Iveta má však stále naději, že se k ní syn vrátí. Ladislav Štaidl se nechal slyšet, že jí Artura vzít nechce. Je proto na čase, aby zpěvačka sebrala síly a dala si život opět do pořádku. Jen tak má šanci, že budou žít opět spolu.

Fotogalerie
5 fotografií