Kvůli modelingu musela Soňa na rok přerušit studia, již ve čtrnácti letech jí totiž agentura Glamour na rok poslala do Šanghaje, kde byla velmi úspěšná. Proto jí teprve příští rok čeká maturita na střední škole obor cestovní ruch.

"Mě modeling moc nebaví, ale dají se jím vydělat slušné peníze," usmívá se Soňa, která společně se svou kamarádkou, dcerou herce Vladimíra Kratiny Dominikou (19) byla hvězdou módní show Vicomte Arthur. "Udělala jsem výjimku a po dlouhé době v Čechách šla přehlídku. Ne, že bych neměla nabídky, ale moc se mi za ty peníze nechce," dodala Novotná. Ta se před nedávnem osamostatnila, odstěhovala se z domu rodičů a s kamarádkami si na Vinohradech pronajala byt.

Fotogalerie
4 fotografie

"Konečně se trochu vyspím. Musel jsem ty zástupy nadržených frajerů, co od rána do noci oblíhali náš dům, odhánět nabitou brokovnicí," vtipkuje bratr Soni Pavel Novotný.

Na párty francouzské značky nechyběla Yvetta Blanarovičová, manželé Krampolovi, herečka Lucie Benešová nebo modelka Kateřina Průšová. Ta nám mimo jiné prozradila, jak se jako jediná Češka dostala k natáčení reklamy Victoria's Secret, jaké oblečení se jí líbí na chlapech a zda se někdy podruhé provdá.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Průšová se na druhou svatbu nechystá Jan Jedlička