Ukázalo se, že bez scénáře Jiřího Vejdělka jsou slavní bouřliváci krotcí jako beránci. Bolek Polívka (60), který v novém filmu Muži v naději hraje celoživotně nevěrného Rudolfa, se při premiéře a po ní ani nehnul od své partnerky Marcely, s níž má Mariánku (4), Františka Antonína (5) a Jeníka (7).

Ducha filmu, který propaguje zahýbání jako formu zlepšení vztahu, tak zachraňoval pouze Jiří Macháček. Herec se nápadně často v poslední době objevuje po boku kolegyně a filmové milenky Evy Vicy Kerekesové. Eva sympatie k Macháčkovi, s nímž už měla milostné scény v Nestydovi, nijak netají.

„Brala bych i další nabídky na sex s Jirkou,“ prozradila herečka Blesku. Na otázku, co mají znamenat jejich nedávné líbací fotky z bratislavského nábřeží, se herečka jen zasmála: „Viděla jste je? Tak se snad nemusíte ptát,“ řekla lakonicky.

Macháčkovi a svůdné herečce Kerekesové totiž nestačily hrátky, které jim před kamerou dopřál scénář, a líbali se i na soukromé procházce noční Bratislavou. "Jsme přátelé, pusa přece nic neznamená," komentovala fotky herečka. Otázkou je, co nové kamarádce svého muže říká Macháčkova dlouholetá přítelkyně Kristina Dufková (32).

Simona Stašová přišla na večírek po premiéře zavěšená do svého staršího syna Marka. Role podváděné a zároveň a podvádějící manželky ji bavila. „Mám pro vás všechny jednu radu. Neprověřujte, ale důvěřujte a budete mít šťastnější život,“ poradila herečka.

Fotogalerie
13 fotografií