I když se Veronika v roli modelky necítí svá, pózování a svůdné pohledy zvládla na jedničku. Veronice ani nevadilo fotit se v přiléhavých mokrých šatech, které ukázaly hereččiny perfektní vnady. "Nebylo to nic vulgárního. Samozřejmě bych nefotila nějaké akty, ale s výsledkem jsem byla spokojená i mému příteli se fotky moc líbily," řekla Veronika, která léto tráví se svým přítelem Michalem Kavalčíkem alias Rudou z Ostravy. "Byli jsme i s jeho synem na dovolené v Chorvatsku a na podzim možná poletíme do Las Vegas," prozradila plány Veronika.

Veronika na fotkách vypadá neuvěřitelně sexy. Kromě nápadného líčení a šatů jí ke kráse dopomohly i dlouhé příčesky černých vlasů. "Bylo fajn si to zkusit, možná si v budoucnu vlasy nechám prodloužit, ale zatím o tom neuvažuji, jsem zvyklá na ty své," řekla se smíchem Veronika, která fotila kalendář pro síť luxusních hotelů. Výtěžek z prodeje pak poputuje na konto dětského domova v Mariánkách.

Veronika je na fotkách neuvěřitelně sexy
Autor: Daniel Zahrádka

Herečka konec léta tráví pracovně. Zrovna dotočila film režiséra Rudolfa Havlíka Zejtra napořád, kde hraje roli mladé svůdnice Ivany, která má zvláštní přístup k chlapům a k sexu. S každým totiž hned skončí v posteli. "I když mám takovou roli, postelových scén mám ve filmu pomálu. Každý chlap si totiž uvědomí, že o takovou holku nemá zájem a raději couvne," prozradila Veronika Nová, která si ve filmu zahraje s Evou Kerekes, Klárou Issovou, Pavlem Batěkem nebo se svým partnerem Michalem Kavalčíkem.

Fotogalerie
7 fotografií