Je to poprvé, co Ivana, jež se stále tváří jako stydlivá dámička, ukázala své nohy v celé kráse. Doposud se na veřejnosti objevovala v kalhotách anebo sukních až ke kotníkům. Zřejmě tropická vedra a prázdninový režim manželku Karla Gotta přesvědčily, že je čas ukázat své další přednosti. Po nadupaném dekoltu přišly na řadu nohy prodloužené vysokými podpatky.

Pohled to byl opravdu úchvatný, protože Ivana má stále velmi hezké nohy. Ale je nutné, aby moderátorky společenských pořadů moderovaly polonahé? Možná to nebude dlouho trvat a Ivana nebo její kolegyně Laďka Něrgešová a Bára Niničová předstoupí před diváky v plavkách.

Na druhou stranu je to možná záměr. O prázdninách se toho moc v showbyznysu neděje, takže obsah pořadů není tak nadupaný a sexy nastylovaná moderátorka hodně odvede pozornost.

Vyjádření TV Prima k oblékání moderátorů:

„Moderátory obléká kostymér a mluvit si do výběru oblečení mohou,“ řekl Blesk.cz Marek Winkler, PR koordinátor TV Prima.

Jak to vidí Františka?

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský

Při pohledu na Ivanu Gottovou nevím, kdo je šílenější – zda ona nebo ti, co ji na moderování VIP zpráv oblékli a učesali. Proboha, proč neprotestovala? Šaty sahající těsně pod rozkrok připomínají top k plavkám ve stylu padesátých let.

Podpatky dělají z nemožného hadříku model pro děvče, které čeká na u silnice na tiráka. A velmi zoufalé jsou i záclony loken lemujících tvář. Ty tvrdým rysům paní Ivany vůbec, ale vůbec nesluší.

Tomu říkám halucinace současných dnů, kdy teploty šplhají nad tropickou třicítku. Nebezpečně zavařují mozek, odepisují elementární soudnost a vkus. Jak jinak si takový úlet vysvětlit?

Fotogalerie
10 fotografií