Podle Filipa Renče bude Dagmar Havlová hrát zcela novou figuru, dokonce jednu z hlavních rolí. Její lékařka je prý trochu osamocená, ale zato dobře zajištěná, protože zdědila po otci hotel.

Důvod, proč bývalá první dáma nabídku se zájmem přijala, je podle Renče nabíledni. „Je to od pana Hubače výborně vystavěná figura, skvělá role. Vedle paní Havlové se v Sanitce 2 objeví Jiřina Bohdalová a Jiří Dvořák coby ředitel záchranné služby. Ze staronových postav počítáme například s Jaromírem Hanzlíkem, Tomášem Juřičkou a Ivanou Andrlovou,“ prozradil ještě režisér.

Jak herce, tak právě Renče a vůbec celý štáb čeká pořádný zápřah. Točit se bude osvědčených klasických 13 dílů a na každý z nich má režisér jen 13 dní. „Bude to asi největší zátěž v mém dosavadním životě, takovou jsem zatím neabsolvoval. Do června 2012 musíme seriál natočit, aby ho Česká televize mohla v roce 2013 odvysílat,“ dodal Filip Renč.

Plánuje velkou zahajovací párty, na níž by se všichni včetně Dagmar Havlové měli před začátkem natáčení důkladně poznat.

Fotogalerie
6 fotografií