"Je to divné, ale ten muž o kterém se mi občas zdá, nemá tvář, takže netuším, kdo to je. Ale opravdu je to velmi výjimečné. Jelikož vše zažívám doma, nemám potřebu o něčem snít," říká Kubelková, která prozradila recept na svou téměř dokonalou postavu.

"Je to divné, ale já opravdu necvičím ani jinak nesportuji. Zřejmě to mám v genech, protože moje maminka je stále velmi štíhlá a taky moje zdravá strava, kterou se už léta snažím dodržovat mi hodně pomáhá," tvrdí Iva, která už několik let není vegetariánkou. "Při prvním těhotenství jsem začala jíst ryby, a to mi zůstalo dodnes. Samozřejmě hodně zeleniny," dodává modelka, která je jednou z postav seriálu Cesty domů na Primě.

N otázku, jaké má Iva dnes míry, se jen potutelně usmívá. "Už jsem se dlouho neměřila, třeba 15 let, ale myslím, že budou stejné, jako tehdy." Takže by Iva stále měla 93-60-90?

Kubelková je maminkou dvou dcer Natálky (7) a Karolínky (2), ale s jejich otcem Ladislavem Doležalem stále žije na "psí knížku". "O svatbě opravdu nemluvíme. Jsme takhle spokojení a jestli k ní jednou dojde, tak se to dozví jen moji nejbližší," usmívá se moderátorka.

Fotogalerie
9 fotografií