Policejní vyjednávání trvalo 6 hodin. Horecká se údajně pohádala s dcerou Julianou (16). Podle prvních informací dokonce vyhrožovala, že ji podřízne. Drama skončilo až po 20. hodině, zpěvačku převezli na psychiatrii do Bohnic. Role Juliany v celém případu je zatím nejasná.

Reportéři Blesk.cz mapovali situaci přímo na místě celé sobotní dopoledne. A také jako první zjistili, že zoufalou ženou je právě slavná zpěvačka.

Horecká vyhrožovala, že se zabije, komunikace s ní byla velmi obtížná. Podle prvních informací vyhrožovala, že zabije i svou dceru Julianu, kterou má s bývalým manželem Janem Vaculíkem.

Dceru se podařilo z bytu dostat bez zranění. Horeckou přemlouvali policisté dlouhých 6 hodin. Nakonec pomohl až zásah zakuklenců, kteří jsou určeni na tu nejtěžší práci.

Horecká se sychicky zhroutila a odvezla ji sanitka, kterou policisté nechali přistavit těsně ke dveřím. Horeckou, která na tom byla dost šptně, ukryli zdravotníci pod červenou plachtu.

"Žena ze Zbuzan u Prahy, která se dnes po poledni zabarikádovala před policií ve svém bytě, skončila na psychiatrii v Praze - Bohnicích," uvedla policejní mluvčí Markéta Johnová.

Fotogalerie
18 fotografií

Propadla magii a ezoterickým vědám

Horecká podle své blízké kamarádky, která mluvila s Blesk.cz, propadla v posledních letech ezoterickým vědám. "Kvůli lepšímu numerologickému součtu si přidala do jména ještě jedno písmeno "N", takže se přejmenovala na Hannu. Napsala také knihu o tom, jak zhubla jen díky působení oranžového světla," uvedla její kamarádka.

Podle informací Blesku zpěvačka téměř celý život psychicky trpěla. „Měla pocit, že jí chce někdo využít a poškodit ji, má psychické potíže blízké paranoie. Měla kvůli tomu problémy s kolegy a v kapelách, v nichž průběžně působila,“ prozradil Blesku zdroj z jejího blízkého okolí, který nechtěl být jmenován.