"Nevadí mi vyjít si nahoře bez, myslím, že se nemám za co stydět," směje se krásná Kristýna Leichtová, která již tradičně dorazila v modelu červené barvy. "Je to moje oblíbená barva a navíc je sexy," tvrdí herečka se smyslnými rty.

Stejně jako Leichtová, tak i Iva Kubelková nebo Tereza Kostková, vyrazily na party seriálu TV Prima Cesty domů, naostro. "Většina šatů od mé dvorní návrhářky Jiřiny Tauchmanové mají rafinovaný vršek pod nějž prádlo vzít nelze. Buď je dekolt vyztužený nebo nařasený, takže nemám problém jít bez prádla," přiznává Kostková, které to ve žlutých dlouhých šatech s prostřihem na zádech moc slušelo.

Půvabných protagonistech jsme se zeptali, zda jejich cesty vždy vedly domů nebo někdy šláply na bludný kořen.

Video
Video se připravuje ...

Už se naše celebrity někdy někde zapomněly a nedorazily domů? Jan Jedlička

Nádherný letní večer ve Ville Richter pod starými zámeckými schody si překvapivě nenechali ujít pánové ze show Partička Richard Genzer a Michal Suchánek. Dohněda opálený Geňa se před několika dny vrátil z dovolené v Bulharsku, kde byl se svou ženou Lindou Finkovou a dětmi.

Alois Švehlík, který v seriálu představuje primáře kardiochirurgie Rudolf Bernát, přišel sám, ale po celý večer mu společnost dělalo bílé víno nebo kolegové. K domovu se odebral až před půlnocí.

Fotogalerie
10 fotografií