První tři dny všechny missky trávily chvíle v hotelu a vzájemně se seznamovaly. Poté měly možnost poznat Varšavu a navštívit památky. Momentálně se dívky připravují na finále, které se bude konat v pátek 26. srpna v městě Belchatow. V místě dějiště slavnostního vyhlášení se několik hodin denně věnují nácviku choreografie, líčení a fotografování.

"Je to celkem dřina, ale jsme rozděleny do tří skupin, tak se to všechno hezky zvládá. Dneska mám za sebou čtyři hodiny choreografie, tři hodiny focení postavy v plavkách a ještě mě čekají další tři hodiny choreografie a zkouška večerních šatů. Máme tady toho opravdu hodně," uvedla Aneta.

Na pokoji bydlí Aneta s dívkou ze Slovenska, kamarádky si ale našla také mezi soutěžícími z Kanady nebo Vietnamu. "Žádnou rivalitu nebo závist, které obvykle soutěže krásy provázejí, nepociťuju. Všechny dívky jsou moc krásné a hlavně příjemné. Utíká to tady rychle, už se moc těším na finále a především na své rodiče a přítele, kteří mě sem přijedou na finálový večer osobně podpořit," dodala Aneta Grabcová.

Fotogalerie
6 fotografií