Krajčo je otcem rok a půl ročního syna a loni před koncem roku přišla na svět holčička. Její jméno zatím Richard nikde neprozradil a bohužel není viditelné na ruce, kam si ho nechal vytetovat. "Holčičku máme teprve chvíli, její jméno je ještě žhavé," řekl v rozhovoru pro týdeník Instinkt muzikant.

Zatímco synovo jméno Richard, jež zdobí jeho levé předloktí, je vidět na první pohled, jméno dcerky ne. "Se ženou se nikdy nesnížíme k tomu, abychom je vystavili mediálnímu světu. Přijde nám to odporné a ubohé. Myslím, že na některých dětech českého showbyznysu je jistá deformace vidět. Dělají se z nich celebrity jenom proto, že jsou dětmi někoho slavného, a to mi přijde ubohé," dodal Richard, který se svou kapelou obráží letní hudební festivaly.

S manželkou Martinou (dříve Poulíčkovou, pozn.red.) a dětmi žije Krajčo na kraji Prahy a když je čas, tak unikají na statek v Krkonoších. "Jednou bych se tam s rodinou chtěl usadit natrvalo. Mám rád venkov, koně, psy a ticho," tvrdí zpěvák.

Jména potomků si slavní na své tělo nechávají zvěčnit velmi často. Alice Bendová má na krční páteři jméno syna Vašíka a dcery Alice, Zuzana Belohorcová má na levé ruce dceru Salmu, fotbalista Tomáš Řepka má rovněž své děti Thomassa a Veroniku na těle nebo David Beckham, který si čerstvě narozenou dceru Harper Seven nechal vytetovat na krk.

Fotogalerie
4 fotografie