Moderátorka tvrdí, že se na svůj úděl hokejové manželky pořádně připravila a snaží se být vyrovnaná. „Je to tak, můj manžel Martin odjíždí na osm měsíců pryč do Slovinska. Budeme to muset s malou zvládnout samy. Mám trochu rozporuplné pocity, ale do manželství jsem šla s tím, že si beru hokejistu a že to bude můj úděl. Prostě je mi smutno, ale vydržím to,“ tvrdí statečně Kristelová.

Kristelová: Naučím se vařit

Vzhledem k Martinově pověsti postelového „divočáka“ není zas tak těžké uhodnout, že se se svou manželkou před odjezdem řádně rozloučí. Katka však zároveň prozradila, že si po dobu nepřítomnosti svého hokejisty dala jeden důležitý závazek – naučit se lépe vařit!

„Já Martinovi vůbec nevařím, jsem na to úplně levá. Tak jsem si řekla, že čas, kdy bude hrát ve Slovinsku, aspoň využiju k tomu, aby se ze mě stala lepší žena a začnu navštěvovat kurzy vaření,“ prozradila se smíchem moderátorka, která má před sebou množství zajímavých pracovních zakázek. Ty ji snad alespoň trochu z truchlení po manželovi vytrhnou.

Fotogalerie
16 fotografií

Nejvíce ale Kateřinu mrzí, že Tůma prošvihne první narozeniny své dcerky. „Je to tátova holka, jsou pořád spolu a Claudia se od Martina hodně učí. Proto je mi líto, že spolu letos nebudeme na její první narozeniny, které oslaví v září. Budou se tak muset odložit i Claudiiny křtiny. Já se ale budu snažit za svým manželem létat minimálně jednou do měsíce. Pěkně se tam o něj postarali – bude mít krásný byt, samozřejmě rozhodla i výhodná finanční nabídka. Díky manželovi můžeme žít i v době mimo hokejovou sezónu bez stresu, že bychom nevyšli s penězi,“ dodala na závěr čerstvě opuštěná Kateřina.