V seriálu Přešlapy aneb Komedii středního věku se tentokrát šlápne do něčeho hodně měkkého. A to do postele jednoho z aktérů seriálu – Adama alias Filipa Blažka. Původní seriál sleduje životní kotrmelce tří párů ve věku okolo 30 let, ovšem v tomto případě budeme spíše svědky jejich divokých postelových radovánek.

Blažek totiž skončil v posteli jak se seriálovou kolegyní Norisovou, tak s další kolegyní Schneiderovou. Jaký byl mezi oběma herečkami rozdíl v natáčení těchto choulostivých scén před kamerou?

„Schneiderová si dávala extrémní pozor, jak na kameře vypadá a hlídala se, aby nešel vidět ani gram tuku navíc. To Norisová byla víc v pohodě – sice se styděla, ale nedávala to tolik najevo a snažila se scénu s Blažkem co nejlépe odehrát. Její scény byly o dost náročnější co do fyzického vypětí – přece jen je Norisová v seriálu větší dračice,“ poznamenal jeden z členů natáčecího štábu.

To samotný Filip z postelových scén takové nervy neměl. Přece jen netrpí z případných gramů tuku navíc takovými obavami jako dámy. „Několik seriálů už jsem natočil, ale v Přešlapech se mi asi hrálo nejlíp. Ať už s Jitkou nebo se Zuzkou – obě dvě jsou to přece hezké ženské, takže nebylo co řešit!“ uvedl na závěr diplomaticky Blažek.

Fotogalerie
15 fotografií