S těmito sexy křivkami by Barbara jistě udělala větší terno v erotic show než v reality show, která jí nejdříve přinesla milionáře a po neshodách kupu starostí. Pohled na Barbaru oděnou jen do spodních kalhotek dostane všechny muže do kolen.

Až na Michala Červína, který se na ni po společném soužití nemůže ani podívat, natož jí přijít na jméno. „Tu ženskou mi byl čert dlužen,“ tvrdí Červín po bojích s Kautmanovou. „Téma pan Červín nepovažuji za efektivní využití času,“ vrací mu Barbara.

Místo čekání na desítky tisíc, které jí prý dluží, raději odhodila svršky a během pár hodin si je sama vydělala. „Zadarmo jsem to nedělala, ale o penězích se nechci bavit,“ nechtěla komentovat sumu, kvůli které se prý poprvé v životě neváhala svléknout před objektivem fotoaparátu.

Dávala si pozor na silikonová prsa

Se svou figurou může matka Rozárky strčit do kapsy i profesionální modelky. I když je pravda, že na sexy fotkách kromě dokonalé postavy předvedla i silikonové vnady. „Je to trochu jiná Bára, než lidi znají. A o to šlo,“ vysvětlila Barbara, která kromě toho, že se svlékla, zašla ještě dál.

Polonahá pózuje v objetí s další kráskou, Miss Evropské unie Silvií Kováčovou. Obě byly jen krůček od toho, aby vznikly lesbické akty. „Se Silvou se znám už několik let a nabídka na tohle focení přišla právě díky ní. Fotily jsme pro jeden mezinárodní magazín a víc bych nechtěla prozrazovat,“ vysvětlila Kautmanová.

Prsa v celé své kráse ale na rozdíl od jednoho dílu reality show neukázala. „S výsledkem jsem ovšem spokojená. Jedná se o decentní nahotu, a ačkoliv to působí sexy, tak jsem si dávala velký pozor, aby nebylo vidět nic navíc,“ dodává s úsměvem Barbara.

Fotogalerie
9 fotografií