„Chtěla jsem odmítnout, ale maminka i přítel mi vysvětlili, že mi v podstatě nic není. Některé matky tak mají šestinedělí, já měla šestidenní,“ řekla Nedělnímu Blesku po třech hodinách práce unavená Agáta Hanychová. Během natáčení měla jen jednou pauzu na kojení. Její přítel zatím hlídal malého Kryšpína v pokoji hotelu Tree of life. „Syn je moc hodný, celou dobu spal,“ prozradil Nedělnímu Blesku otec chlapce Mirek Dopita, zatímco Agáta na pokoji kojila.

Během natáčení herečka své dva chlapy stále kontrolovala telefonem. Stačilo, aby přítel nezvedl mobil a hned mu volala přes recepci na pokojový telefon. „Já mu věřím, on už má s jedním dítětem zkušenost. Dal by mu ale moc spartánskou výchovu. Musím ho trochu usměrňovat,“ vysvětlovala starostlivá matka telefonáty.

Nabádala přítele, aby dal malému síťku na kočárek, pokud ho bude dávat na balkón a taky aby ho nevystavoval příliš sluníčku. Na Agátě bylo vidět, že je bez malého Kryšpína nervózní, ale přiznat to nechtěla. Sebe při natáčení nijak nešetřila. „Klidně ať mne chytne pořádně, neberte na mne ohled,“ rozptýlila Hanychová režisérovy obavy o její zdraví při natáčení rvačky s filmovým partnerem.

Fotogalerie
24 fotografií