Ewa Farna chtěla oslavit vstup do světa dospělých obyčejným, ale „chutným“ způsobem. Strávila proto den se svou maminkou, která připravila Ewino nejoblíbenější jídlo. „Přímo v den narozenin jsem byla se svými rodiči a sourozenci, mamka mi na oslavu udělala moje milované tradiční slezské placky,“ svěřila se čerstvě dospělá zpěvačka.

Ta plánuje uspořádat hned několik oslav – pro každou část svého blízkého okolí zvlášť. „Svoje osmnáctiny budu slavit rovnou natřikrát. Jednou s nejbližšími přáteli, jeden den jsem strávila jen s rodinou a 23. září všechno završím v Brně velkým narozeninovým koncertem pro fanoušky,“ řekla Farna pro Blesk.cz.

Vydělala miliony, konečně si koupí bourák

Ewa zároveň odtajnila, že se poohlíží po svém prvním dospěláckém daru – pracuje na získání řidičáku, ke kterému bude zákonitě patřit pořádný bourák.

„Nikdy si sama nic nenaděluji, ale osmnáct je přece jen trochu jiný věk. Začala jsem se koukat po autech, protože bych si moc přála si nějaké pořídit. Sice se už těším na řidičák, ale jinak mám docela obavy z dospělosti, zodpovědnosti a pocitu, ze už jsem velká holka,“ dodala na závěr úspěšná mladá hvězdička.

Fotogalerie
7 fotografií