Bartošová se ve čtvrtek od rána skrývala ve svém domě v Uhříněvsi a nechtěla vůbec vycházet. Zřejmě byla tak vysílená, že toho nebyla ani schopná. Jestli za to mohl alkohol, prášky nebo špatná psychika, ví jen ona sama. Když ji navštívili novináři u jejího domu v Praze v Uhřínevsi, byla na pokraji sil a zoufalství.

"Prosím, přivezte mi jakoukoliv polévku. Je mi jedno jakou. Nechám to na vás. Nepotřebuju nic víc. Ani pití. Piju totiž vodu z kohoutku," řekla Bartošová redaktorovi Super.cz. Labilní zpěvačka se tak zřejmně nemůže vzpamatovat z šoku, který prožila během autonehody u Plzně, při které málem přišel o život její syn Artur.

Její milenec Domenico Martucci (35) Ivetu přijel po několika dnech navštívit kolem sedmé hodiny večer. Přišel za ní s květinou a malým dárkem. Během jeho návštěvy dům po celou dobu hlídal zpěvaččin bodyguard. Martucci se u Ivety zdržel necelou hodinu a pak vyrazil na nákup, aby Ivetě nakoupil zásoby jídla a pití na několik dnů.

Když se za zpěvačkou vrátil, pobyl u ní až do pozdních večerních hodin, je možné, že u Ivety zůstal i přes noc. Bartošová by v těchto chvílích jistě psychickou podporu potřebovala.

Fotogalerie
23 fotografií