Richard Müller se s blížící padesátkou snaží žít zdravě a držet se v kondici. Dříve bouřlivák se dnes snaží držet zkrátka. Dokonce neváhal a souhlasil s reklamní kampaní pro pánskou oděvní značku, která mu bude šít obleky přímo na míru.

"Richard má doma už dva luxusní pánské obleky, které mu byly ušity přímo na míru. Nemůže si vynachválit jak materiál, tak provedení, ale hlavně oceňuje, že v nich konečně vypadá šik. Výrazně totiž zhubnul!" prozradil Blesk.cz Müllerův manažer Adnan Hamzić.

Během focení byl prý v dobré náladě, spolupracoval a nedělalo mu problém ani pózování. Vše bylo hotové za necelé dvě hodiny. O zpěvákův seriózní vzhled se postarala pánská módní značka a o fotografie stylista Lukáš Kimlička.

Za vším hledej ženu

Müller momentálně prožívá opět jedno ze svých lepších období a užívá si spokojený život se svou přítelkyní Vandou, bez zdravotních problémů, které ho v minulosti sužovaly. Navíc výrazně zhubnul, vyměnil brýle a vypadá výborně.

"Za každou změnou v životě muže stojí většinou jeho žena. Proto nezastírám, že v Richardově zhubnutí a novém, zdravém životním stylu má prsty jeho přítelkyně Vanda," dodal s úsměvem Hamzić.

Jaký honorář za kampaň zpěvák inkasoval, však jeho manažer prozradit nechtěl. Jednou z možností je, že firma ho bude oblékat během jeho turné, které startuje 12. září na Slovensku.