Ve voze Subaru Impreza třídy WRC, což je nejsilnější kategorie závodních aut, dokázala, že je v opravdovém závodě stejně skvělou navigátorkou jako po boku Daniela Landy ve filmu TACHO.

Zpěvačka s jezdcem Jaromírem Tomaštíkem na Rally AGROPA Pačejov, která byla součástí mistrovství ČR ve sprintrallye, skončili na třetím místě v hodnocení smíšených posádek a celkově dojeli šestí. „Vyzývat smrt na souboj, tak bych rallye zápolení nazvala… Alespoň ale člověk cítí, že žije, a také se mu posouvají hodnoty,“ svěřila se Blesku Lounová.

Závody a rychlá auta prý miluje odmalička. „Celá rodina jsme byli jejich pravidelnými diváky a od té doby, co můj mladší bráška Daniel (6) jezdí Racer buggy, jsme teď na závodištích častěji než jinde,“ dodala zpěvačka, která nepřestává překvapovat. Před nedávnem se divákům jejího megakoncertu v Divadle Broadway, kde pokřtila své debutové autorské album Rotující nebe, tajil dech při show ve stylu Lady Gaga, kdy při zpěvu létala vzduchem a předváděla závěsnou akrobacii. Otázkou je, čím své fanoušky ohromí do třetice.

Fotogalerie
1 fotografie