Agáta Hanychová při odchodu z porodnice působila unaveným dojmem, neměla jiskru v oku a spíš z donucení alespoň pózovala fotografům. Bylo vidět, že porod jí dal, i přes skvělé rady její matky Veroniky Žilkové, neskutečně zabrat. Dobré je, že se jí konečně spustilo mateřské mléko a může Kryšpínka kojit. "Až dorazíme domů, budu se koukat, jak Agáta kojí," smál se podle iDnes.cz pyšny Dopita.

S přítomnými novináři Agáta mluvit nechtěla, na pondělí prý chystá obsáhlé prohlášení, kde do podrobných detailů popíše, jak se malý Kryšpínek dral na svět.

Komplikace při porodu

Zdravý Kryšpín váží 2,87 kg a má 48 cm. Porod musel být vyvolán, trval osm a půl hodiny a chlapeček měl kolem krku omotanou pupeční šňůru. Vše ale nakonec dobře dopadlo. Syn dostal příjmení Dopita po svém otci.

Hanychová se ještě těsně před porodem stihla zasnoubit. Mirek jí daroval zásnubní prsten s diamantem. Svatba by se měla konat ještě letos a možná proběhne v Itálii. "Kleknul si na kolena a vytasil diamantový prstýnek, řekla jsem ano," popsala Blesku Hanychová.

Fotogalerie
50 fotografií