To, že na dovolené Bočanová neměla žádnou mužskou náruč, o kterou by se po všech peripetiích v osobním životě mohla opřít, jí nevadilo, naopak. „Vystačím si na cestách sama, jsem člověk, který je schopný odletět na čtyři dny sám kamkoliv, do Říma, Amsterodamu, a je to asi z té touhy po anonymitě,“ svěřila se Bočanová, která vyměnila bojové podmínky za luxusní loď.

„Minulý týden jsem byla s Marinkou čtrnáct dní na táboře, kde jsme chodily jenom v teplákách a pláštěnkách. A najednou jsem se vzbudila na téhle nádheře,“ byla Mahulena unešená lodí Celebrity Silhouette. Na ní se nejen plavila po Středozemním moři, ale využívala všechen komfort, který luxusní loď nabízí. Stihla si zaplavat v nespočetných bazénech, ale i nakoupit ve značkových buticích, využít služeb kadeřníka.

„Vrátila bych se sem ale asi s nějakou kamarádkou, nebo i s kamarádem. Záleží na tom, v jakém jste psychickém rozpoložení – když jste zamilovaná, tak chcete jet s ním, když je vám smutno, chcete jet s kamarádkou a vykecat se, to záleží na situaci,“ dodala Mahulena, které dovolená očividně velmi prospěla.

Fotogalerie
15 fotografií