Denisa snímky, které poputují až k porotě Miss World, nafotila v Ekotechnickém muzeu, mezi historickými stroji v pražském podzemí. Její krása tak ještě více vynikla. Oficiální snímky vytvořil fotograf Vladimír Novotný a o styling se postarala Leona Grešáková.

Fotografie ve večerních šatech musí podle pravidel dodat všechny finalistky letošního ročníku soutěže Miss World. Slavnostní finále tohoto prestižního mezinárodního klání se uskuteční 8. listopadu v Londýně.

Luxusní večerní toaleta z kolekce léto 2011, pochází od libanonského návrháře Elie Saab. Popelavě šedé, saténové, na jednom rameni držící šaty s rozparkem v předním díle a mašlovým detailem v pase doplňují šedé semišové boty s otevřenou špičkou, které jsou na vysoce módním klínku. Celkově šaty působí honosně a zanechávají Denise nádech svůdnosti. Styling pak dotváří jemné šperky, hlavně dlouhé náušnice ve zlaté barvě.

A jak se těší na mezinárodní soutěž krásy Denisa? "Všechny zážitky spojené s mou účastí na soutěži Miss World jsou nezapomenutelné a vzrušující. Takové bylo i focení v Ekotechnickém muzeu, do nějž jsem se podívala vůbec poprvé. Na samotné finále se moc těším, určitě se bude jednat o velkolepou show, i když přípravy budou pro nás finalistky jistě náročné. Věřím, že mi ale zbude i trocha času na prohlídku Londýna," říká Denisa Domanská.

Fotogalerie
10 fotografií