Vztah finalistky Miss ČR a porotce byl soustem nejen pro vedení celé soutěže krásy, tehdy ještě v čele s prezidentkou Taťánou Kuchařovou, ale hlavně pro přítele Petry Venclové Martina B. Ten se musel vyrovnat nejen s její nevěrou, ale i s tím, že mu před celým národem nasadila parohy. Zhrzený přítel tehdy do médií zaslal fotografie nahé Venclové z jejich společné dovolené v Řecku, čímž ji chtěl definitivně znemožnit účast ve finále Miss ČR.

„Udělal jsem to hlavně ze žárlivosti, nemohl jsem překousnout konec našeho čtyřletého vztahu. Teď mě to mrzí a tímto způsobem se Petře za to velice omlouvám,“ prosil Martin B. prostřednictvím Blesku svoji dívku o omluvu.

Ale Venclová se nedala. „Jako studentka právnické fakulty věřím v právní systém našeho státu, proto jsem se rozhodla bránit soudní cestou, nikoliv prostřednictvím médií,“ vysvětlila Venclová s tím, že na bývalého partnera podala žalobu na ochranu osobnosti.

965216:gallery:true:true

Po dlouhých soudních tahanicích nakonec vyhrála a na Martinovi B. vysoudila před pár dny necelých sto tisíc korun. „Jsem ráda, že je konečně tahle kapitola uzavřená a je to celé za mnou, soustředím se teď hlavně na školu a modeling,“ svěřila se Venclová, která je momentálně šťastně zamilovaná. Jméno prozradit nechce, porotcům se prý ale při výběru partnera už vyhýbala obloukem...