„Chci ten trapný konec zkrátit, mužský princip v tobě zmlátit,“ zpívá Dara například ve své zpovědi, která má na cédéčku vyjít v září. S albem má spoustu práce, je totiž unikátní nejen retrospektivou minulého roku, ale i tím, že polovinu songů dělala s producentem a kytaristou slavné anglické skupiny Kosheen, Markem Daviesem. Kromě toho, že pod koly jejího auta zemřel Jindřich Rotrekl (†63) a po nevěře se rozešla s otcem své dcery Laury Matějem Homolou, zažila loni Dara další těžké chvíle.

Nova jí totiž sebrala roli moderátorky udílení Českého slavíka, a tak vedla dva soudní spory: kvůli Rotreklovi a kvůli Nově. Ten první není stále vyřešen. „Nebyl to podařený rok. Možná mi ta deska pomůže, abych se konečně s tím vším vyrovnala,“ říká Dara. „Přesto je to album veselé a je tam i taneční hudba. A oproti těm minulým je daleko melodičtější.“ Co říká tomu, že o něm matka jeho dcery bude zpívat, sám Matěj Homola? „Je to naprosto v pořádku. To album Daře moc přeju a jsem na něj zvědavý. Dělala ho s vynikajícími lidmi a myslím, že si na něm dala ze všech svých alb nejvíc záležet,“ řekl Blesku Homola.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins si k nové písni napsala slova sama tivi.sk

Jak zpěvačka promlouvá k záletnému Matějovi

Mysli si, čo chceš, aj keď viem, že ľutuješ. Ja ti za včerajšok píšem mínus, jazva na duši, život nás troch otočí, klúče k našej láske vráť. Chcem ten trápny koniec skrátiť, mužský princíp v tebe zmlátiť, nechcem pátrať po tom kde a koľkokrát...

Dara po natočení klipu plánuje počátkem srpna dovolenou v Řecku s manažerkou Evou Skallovou. „S dětmi a ještě s dalšími kamarády chceme vyrazit aspoň na pár dnů do Řecka,“ svěřuje Dara, která, pokud může, bere dceru Lauru všude. Včera s ní byla i v Bratislavě, kde točila klip. „Pokud to jen trochu jde, jsme spolu,“ míní Dara.

Pokud to ale nejde, Lauru má tatínek Matěj Homola. A ten si ji bere také všude s sebou. „I na fesťáky. Já nesouhlasím s chůvou. Děti mají vychovávat rodiče,“ říká Matěj a kvituje, že s Darou si naprosto ve všem vycházejí vstříc. Rolins Blesku ještě svěřila, že návrat do Ameriky už teď neplánuje. A po Řecku hodlá Čechy opustit až někdy v lednu. „Chci do tepla a moc toužím po Thajsku, kde jsem nikdy nebyla,“ svěřila Rolins.

Fotogalerie
11 fotografií