Krpač v pondělí oslavoval narození syna Adámka, kterého mu před dvěma dny porodila přítelkyně Michaela.

V záplavě veselí ale nejspíš zapomněl, že se po požití alkoholu nesmí řídit, po odchodu z restaurace osedlal své audi a vyrazil domů. Podle zdroje Blesku pak v pražských Střešovicích nezvládl řízení a zboural dopravní značku. Následně se dostal do konfliktu s policejní hlídkou.

„Krátce po páté hodině ranní jsem přijali oznámení o havárii vozidla do dopravního značení v ulici Na Ořechovce. Řidič nabouraným vozem z místa nehody ujel a kolegové ho krátce poté nalezli v Evropské ulici. Když ho zastavili, pokusil se z místa utéct. Vozidlo bylo značně poškozené a řidič jevil známky opilosti,“ potvrdila Blesku událost policejní mluvčí Eva Kropáčová s tím, že nemůže uvést totožnost řidiče. Ročník jeho narození 1974 se ale shoduje s věkem Krpače.

„Řidič byl vyzván k orientační dechové zkoušce, kterou odmítl. Poté byl převezen do jedné z pražských nemocnic, kde byl vyzván k vyšetření krve a moči, což také odmítl,“ doplňuje Kropáčová.

Krpač tak s největší pravděpodobností přijde o řidičský průkaz a pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí až rok za mřížemi. Vidina vězení je přitom v jeho případě velmi reálná, protože podle informací Blesku nemá pletky s policií zdaleka poprvé!

Krpač se v poslední době objevoval na obrazovce televize Prima, kam jeho firma dodávala reportáže pro Krimi zprávy a VIP zprávy. Minulý týden mu však vedení Primy dalo padáka. Údajně kvůli nespolehlivosti a terorizování kolegů.

„Je to soukromá věc pana Krpače, vzhledem k tomu, že už není náš spolupracovník, nemáme právo se k tomu vyjadřovat,“ komentovala Krpačovu opileckou eskapádu mluvčí Primy Jana Mrákotová.

Fotogalerie
4 fotografie