Manželé Bendovi se i s dětmi vrací pod jednu střechu. Přitom Alice před časem tvrdila, že zároveň s rozchodem vystěhuje Bendu z domu. „Ano. O děti se dál pečlivě oba staráme,“ přiznala včera Alice a dodala: „A to je v pořádku.“ Spokojené děti jsou pro oba podle slov Bendové to nejdůležitější. Společnou řeč našli manželé i poté, co Alice musela náhle do nemocnice se slepým střevem. Doma si nestihla zabalit ani zubní kartáček. „Manžel mi potom přivezl z domova potřebné věci,“ přiznala Alice.

Po dobu hereččina pobytu v nemocnici sice čtyřletého Vašíka svěřil babičce, o roční dcerku Aličku se ale doma staral pečlivě sám. A když Alici propustili domů, pomáhá s dětmi dál. „Dobrých 14 dnů nemohu nic zvedat,“ upřesnila Bendová. Děti a operace tak zřejmě zachrání jedno do nedávna šťastné manželství.

Fotografie čtenáře Blesku, na které se čtyřčlenná rodinka vrací šťastně domů z výletu do společné vily v Praze 4, dokazuje, že Bendovi stále drží všichni spolu. „Děti je ta největší životní přednost, naprosto to nejdůležitější. My to s manželem víme a podle toho se také chováme,“ říká Alice a pokračuje: „Všechno ostatní není podstatné. Podstatné je, že máme krásné a zdravé děti a že se o ně s mužem dál pečlivě staráme rovným dílem.“

Nakonec, s manželem bydlí v tak velkém domě, že i kdyby se na něho kvůli záletnictví stále zlobila, nemusí ho třeba měsíc vůbec vidět. Tak je dům veliký. Tvrzení, že Alice manžela po zjištění nevěry vyhodila okamžitě z domu, byla zřejmě skutečně spekulace. Navíc Alice, jak se šuškalo, nikdy nevyhrožovala: Rozvedu se! „O rozvodu nikdy nebyla řeč,“ přiznává také a zdůrazňuje, že už se o osobních věcech odmítá bavit.

Fotogalerie
3 fotografie