„Opravdu, je to snad ten nejkrásnější dárek vůbec, který mi kdo dal. Je to prostě úžasný nápad,“ řekl a ukázal obrovskou mapu světa se zapíchnutými vlaječkami roztodivných barev. „Holky si s tím musely dát obrovskou práci. Na mapě jsou vlaječky míst, která jsem v životě navštívil. Jsou různých barev, podle toho, jestli jsem v tom či onom městě zpíval, anebo byl jenom na dovolené. A zase jinou barvu mají vlaječky zapíchnuté v místech, kam bych se ještě chtěl podívat. Z tohoto dárku jsem opravdu přímo nadšenej,“ vysekl poklonu své holčičí rodině Slavík.

Až teď se mi život líbí

Vymyslet dárek pro Gotta je totiž pekelně složité. Má všechno a všechno si může koupit. Karla tedy může ohromit jedině nápad, a to se třem „Gottovkám“ tentokrát povedlo. Navíc k tomu ještě dostal Shakespearovy spisy, takže si může do aleluja pročítat dílo svého oblíbence.

Slavík ještě kvitoval, že s ním jeho rodinka trávila celý den doma, a udělalo mu radost, že mu od rána do večera zvonil telefon kvůli gratulacím a přicházela jedna SMS za druhou. Jen na dvě hodinky mobil odpoledne vypnul, to ve studiu nahrával s Boom!Bandem. „No jinak to byl úplně normální pracovní den. V mém věku se už neslaví, i když se mi až teď ten život začíná pořádně líbit,“ svěřil Gott.

A přiznal, že měl při narozeninách špatný pocit pouze jednou, když mu bylo padesát. To se prý poprvé a naposled lekl stáří. „Teď už vím, že to bylo zbytečné. Cítím se stále líp a líp,“ dodal s úsměvem oslavenec.

Fotogalerie
6 fotografií