Alice Bendová (37) & Václav Benda (37)

Rok spolu nespali

Jsou spolu dvanáct let, ale Václav Benda si údajně udržoval milenky už od začátku jejich vztahu. Nejspíš Alici vidí jinýma očima, anebo je úplně slepý, protože poslední rok spolu údajně vůbec nespali. Samotná Bendová se k těmto zprávám vyjadřuje stroze: „To, co se píše o našem rozchodu, je v podstatě pravda.“ K utužení jejich vztahu nepřispěla ani teď už roční dcerka Alice.950263:gallery:true:true

Ona a její čtyřletý bratr tak nejspíše ztratí svého otce, protože Bendová už nehodlá jeho nevěry tolerovat. Od té doby, co Václav údajně odešel z domu v pražských Hodkovičkách, kde společně bydleli, je Alice hlavně doma a nikam moc nechodí. S pomocí přátel se jí podařilo z nejhoršího dostat a nyní se chce věnovat hlavně svým malým dětem, s nimiž už plánuje dovolenou.

Adéla Gondíková (37) & Ondřej Brousek (30)

Utekl za mladší

Populární herečka a moderátorka Adéla Gondíková má jako jedna mála žen komický talent. Nejen kvůli němu se do ní jistě zamiloval o sedm let mladší hudebník Ondřej Brousek. Přes věkový rozdíl se vzali a zplodili dceru Nelu. Po šesti letech manželství se ovšem začaly objevovat první trhliny jejich vztahu. Ondřej Brousek se v roce 2008 zakoukal do herečky Divadla Na Fidlovačce Anny Remkové (31).

„Aničce se v branži přezdívá hodná holka, protože většinou nedokáže odříct pracovní nabídku,“ tvrdili kolegové dcery prvního českého kosmonauta Vladimíra Remka. Podobně to asi měla i ve vztazích. Ani Brouskovi neřekla ne. Zdrcenou Adélu naštěstí podržel bratr Dalibor, se kterým tvoří populární dvojici. Útěchu po nevydařeném vztahu našla Adéla také v náruči ženatého proutníka Jiřího Langmajera (45).

S Brouskem se rozvádí a čeká, zda udělá Langmajer totéž. V současnosti už to vypadá s jejich společným soužitím nadějně. Letos v červnu byli přistiženi, jak si vybírají v autosalonu luxusní Audi Q5 za milion korun. Je tedy možné, že Adéla bude mít v brzké době nového tatínka pro svou dceru.

Mahulena Bočanová (44) & Viktor Mráz (44)

Opustil ji, ale staví pro ni dům

„Oba budeme šťastnější s někým jiným,“ řekl ženě Mahuleně odešel. Česká herečka dolíky ve tvářích a s velkým charismatem nemohla uvěřit, že její  manžel opouští ji a jejich dceru Márinku (9) kvůli jiné ženě. Krize ve vztahu se už od roku 2006, ale zvrat nastal, právě až když se Mráz zakoukal do vnadné temperamentní zpěvačky Marty Jandové.

Fotogalerie
1 fotografie

Aby se Mahulena úplně psychicky nezhroutila, vyhledala lékařskou pomoc. Začala brát antidepresiva a pravidelně navštěvovala psycholožku. Záhy však pochopila, že lepší než psycholog bude nový partner, a tak si našla o deset let mladšího Martina Černého.

Dokonce spolu plánovali bydlet v Buštěhradě. Na pozemek si herečka vzala hypotéku a dům, který tam postaví, má zaplatit Mráz. Už měsíc je ale Bočanová opět sama. Jako důvod rozchodu s milencem uvádí, že na život to zkrátka nebylo.

Martha Issová (30) & Jakub Prachař (27)

Vyměnil Marthu za Mirnu

Martha Issová není typická krasavice, ale vyzařuje z ní kouzlo, kterým upoutá pozornost nejednoho muže. To si jistě na začátku jejich tříletého vztahu myslel i její partner Jakub Prachař. Bydleli spolu, koupili si dokonce fenku Pipi, kterou společně venčili, a veškerý volný čas se snažili trávit po svém boku.

Pak se ale Jakub seznámil v jednom pražském baru s bosenskou studentkou Mirnou Silajdzic (27). Martha vůbec netušila, že má její partner jinou. Po půl roce se už Prachař přetvařovat nedokázal. Šel s pravdou ven, Marthu opustil. Na štěstí dneska se už Martha opět usmívá. Na festivalu v Karlových Varech se ukázala se svým novým přítelem, režisérem Davidem Ondříčkem (42).

Dara Rolins (38) & Matěj Homola (38)

Po jiném netouží

Zpěvačka Dara Rolins měla smolný rok 2010. Srazila autem motocyklistu, který zemřel, a ona byla násleně stíhána za neúmyslné zabití, dokud stíhání proti ní nezastavili. Navíc ji po pětiletém vztahu opustil přítel Matěj Homola. Co bylo příčinou krachu? Samozřejmě nevěra. Homola zatoužil po půvabné blondýnce Janě Matulajové, která pracuje jako marketingová poradkyně rádia Impuls. Šokovaná Dara se z této rány osudu vzpamatovávala jen velice těžko. „Nechápu nic. Vím jen, že už čtyři měsíce má milenku,“ prohlásila, když nepříjemnou skutečnost odhalila.

Po jiněm chlapovi zatím netouží, jak sama přiznala Simoně Krainové v její show. „Aby mohlo začít něco nového, musím mít klid v duši, a ten v sobě nemám. Pořád zápasím s vnitřními děsy a běsy.“ Přes to, co jí expřítel udělal, vychází s ním přátelsky. Oba se plně uvědomují, že jsou rodiči dvouleté holčičky Laury, a snaží se, aby ji jejich rozchod nijak nepoznamenal.

Jak se na nevydařené vztahy slavných žen dívá sexuolog Radim Uzel?

„Já si myslím, že muži opouštějí nejenom krásné a úspěšné herečky či zpěvačky. Opouštějí každou ženu, která se jim trošičku znelíbí nebo když jim začne lézt na nervy. Muži mají totiž tendenci střídat partnerky a je jedno, jestli to je slavná diva nebo ne. Já třeba žiju 45 let v jednom manželství a jsem spokojený. Těžko říct, jestli by to tak bylo, i kdyby má žena byla slavná umělkyně. To si netroufnu odhadnout.“

Fotogalerie
1 fotografie