"Všechno, co se píše o mém rozchodu, je v podstatě pravda. Víc to řešit nechci, hodně pracuji, stala jsem se tváří jednoho kosmetického salonu a jedné cestovky... V létě jedu s dětmi na hory a na podzim je vezmu k moři," uvedla pro Blesk.cz Bendová a na jejím hlase bylo poznat, že se jí vlastně hodně ulevilo.

Pomáhají i přátelé

Alice hodně spoléhá na svou kamarádku a vizážistku Claudii Marčekovou. "S Alicí jsme v neustálém kontaktu, snažím se jí se vším pomoci, je to pro ni moc těžké, byla z toho velmi smutná, ale musím říct, že nyní už je na tom mnohem lépe, to je vše, co vám k tomu  řeknu," sdělila Blesk.cz Marčeková, která se s Bendovou zná už několik let a pravidelně Alici obléká a líčí.

Manželství herečky skončilo ze dne na den po osmi letech vztahu. Manželé na sobě nedávali žádnou krizi znát a tvářili se jako spokojená rodinka. Lidé z blízkého okolí páru ale tvrdí, že Václav Benda Alici několik let podváděl a ta mu jeho časté nevěry tolerovalo.

Nyní už zřejmě Alici přetekl pohár trpělivosti a rozhodla se pro rázný krok. Rozvod! Otázkou nyní zůstává, jak si pár rozdělí milionový majetek, který si společně stihli pořídit.

Fotogalerie
5 fotografií