"Dlouhá vlečka se mi zasekla za podpatek a tím se roztrhly. Doufám, že se to dá spravit, jinak je budu muset zaplatit. A deset tisíc není málo," řekla Blesk.cz Moravcová, která je jednou ze čtyř moderátorek Fashion TV. "Copak naše Nikol, ta zničí všechny šaty. Tohle jsou už minimálně páté," postěžovala si blonďatou dračici ředitelka módního kanálu Gabriela Drobová.

Moravcová díru na šatech od návrhářky Terezy Sabačkové vyřešila velmi jednoduše, udělala na nich uzlík a vyrazila na druhou party do nedalekého hotelu Imperial.

"Musím ještě natočit jednu reportáž, takže se nemohu převléct," vysvětlila herečka, která v těchto dnech se svým přítelem Markem Šíšou slaví druhé výročí. "Přítel to spojí s narozeninami, které mám osmého, takže bude jeden velký dárek," věří blondýnka, která si zahrála v 3D pohádkovém příběhu V peřinách.

Jelikož Nikol není obdařena pěveckým talentem, tak její roli - dívky snů, nazpívala Helena Zeťová. "Všichni si myslí, že to zpívám já, ale je to Helena. Vtipné je, že se osobně neznáme," dodala Moravcová.

Fotogalerie
7 fotografií