Poslední měsíce prožívá Iveta Bartošová pořádný kolotoč. Její život by se dal fázovat na mezidobí mezi útěky. A návraty… Nejdříve přišla nová láska italského hraběte Domenica Martucciho (34), šílené vystoupení na Staroměstském náměstí, ještě šílenější rozhovor pro Blesk.cz, první útěk do Itálie, návrat, psychické zhroucení, hospitalizace v blázinci, útěk z léčebny, druhý útek do Itálie... A bude i návrat!

Zatím chce ale v Itálii odpočívat, relaxovat a v náruči svého milence uzdravovat tělo i duši. Zatímco Iveta se na snímcích z Itálie usmívá, do smíchu není jejímu (teď už bývalému) manažerovi Richardu Dušákovi. Výše zmíněné eskapády byly na něj už příliš, proto dal zpěvačce manažerské kopačky. „S Ivetou končím,“ napsal do svého prohlášení. Iveta zrušila všechny koncerty. Nedalo se s ní pracovat, popsal několikaměsíční spolupráci s Bartošovou Dušák.

Přestože Iveta chtěla od všeho utéct, zprávy z domoviny horlivě vyhledává. A se svými fanoušky komunikuje pomocí facebooku: „Fanoušci, já svojí kariéru nekončím. Jen si dávám pauzu, abych si od všeho odpočinula. Ještě jsem neřekla svoje poslední slovo. Já se vrátím..“ Vzkázala z Gargana do Čech Iveta. Snad se nevrátí „jak zákon káže“.

Fotogalerie
14 fotografií