Na České televizi ji můžete vidět v Událostech, poledních a nočních, a Událostech v regionech a svým přiznáním, které přinesl magazín Styl deníku Právo, jistě zklamala mnoho svých obdivovatelů.

"Ve svých pětatřiceti letech jsem pochopila, že po mém boku nemůže být muž, ale žena. Trvalo mi to dlouho proto, že jsem svého muže nesmírně milovala. Jsem vděčná za to, že jeho žena Iva přijala našeho Toma, mě i mou přítelkyni," řekla.

První vztah neskončil happyendem

A jak se na všechno dívali rodiče? "Svou partnerku jsem rodičům nabídla jako druhou dceru, kterou nikdy neměli. Mám totiž jen jednoho bratra," uvedla Jitka, která svým pohledem jistě uhranula nejednoho muže.

Že Jitka svou přítelkyni velmi miluje, dokazuje i to, jak ji popisuje: "Radka představuje vzácné spojení duchovní povahy a technického typu. Umí třeba číst v mapách, opravovat věci, vytvářet systém tam, kde je chaos. Díky své profesi kondiční trenérky je i fyzicky daleko zdatnější než já. I když je mladší než já, už mě nepřekvapuje, jak rozumí životu a tomu, co je v něm opravdu důležité. Má totiž mnohem starší duši."

Moderátorku ovšem ihned nečekal po přiznání si své orientace happyend. První vztah dopadl katastrofálně. "Nevyšel. Považovala jsem to za své osobní selhání," přiznala. Špatný psychický stav pak jistě podpořil i rozpuk vážné nemoci. "Onemocněla jsem. Pak jsem překonala chorobu, které se běžně říká smrtelná. Tyhle věci mě dovedly do míst, o kterých jsem do té doby netušila. K osvobození, síle, radosti a vděčnosti," uvedla Jitka. Přiznává také, že k překonání nemoci jí pomohla i silná víra v boha.

Fotogalerie
5 fotografií