Pro své fanoušky se Lucie klidně rozkrájí. Aby opravdu o nic nepřišli, přiblížila jim trochu svůj svatební den. Nevdávala se v Trojském zámku, jak se původně myslelo, ale v kapličce sv. Kláry, která svou velikostí více vyhovovala počtu hostů. Nebylo jich totiž 100, ale 25, jak Lucka v oficiálním vzkazu pro fanoušky upřesnila.

I přes všechny spekulace o jejím těhotenství v dopisu napsala, že takovýto střih šatů nosí už od těch maturitních, tak nehodlala nic měnit ani na svatebních. "Počasí jim vyšlo vstříc a sem tam zafoukal i vítr, takže si vyloženě lebedily," uvedla Lucie na oficiálním webu.

Popsala i, jak si užívali s manželem v Karlových Varech, kam odjeli hned po krátké svatební hostině. Zašli si tam na večeři a v místním luxusním hotelu Pupp dokonce strávili první manželskou noc. Čekal je ale nejen zábava a relax, ale i museli splnit i povinnosti. Účastnili se slavnostního předávání Zlaté hokejky.

Zpěvačka také nezapomněla fanoušky upozornit, že nyní už je na matrice zapsána jako Lucie Plekancová Vondráčková. "Pro vás ale samozřejmě Lucka," zakončila milý vzkaz novomanželka slavného hokejisty.

Fotogalerie
29 fotografií