Zpěvačka dnes v 10 hodin dopoledne v trojské kapli řekla ANO hokejistovi Tomáši Plekancovi. Na svůj velký den se vystrojila jako romantická víla. Dlouhé bílé šaty se živůtkem, který zdobila výšivka a držely dvě překřížená ramínka, byly pod ňadry střižené a nabírané, takže Lucku zbytečně rozšiřovaly. Ale zřejmě to byl záměr. Už delší dobu se spekuluje, že je čerstvá paní Plekancová v jiném stavu a tudíž se musela rychle vdát. A tento střih je pro nastávající maminky ideální.

Na rozdíl od Aleny Šeredová, která měla na nohou bílé lodičky na platformě, hodně nám připomínaly obutí go-go tanečnic, si Lucka vzala sandálky na vyšším podpatku. Sice by vzhledem k prodělané operaci zad neměla na podpatky ani pomyslet, ale v takový den jsou nutností. Kdyby si je nevzala, vypadala by vedle urostlého hokejisty jako hobitka.

Fotogalerie
30 fotografií

Přes ruku, ve které držela svatební kytici složenou z kopretin, měla přehozený bílý zmuchlaný šál. Místo závoje si do vlasů nechala vplést heřmánek a jeden měl i Tomáš v klopě. Ten, kdo Lucii poradil, aby si těžké lokny nechala promelírovat různými odstíny hnědé, by si zasloužil elektrické křeslo. Různobarevný účes připomínal výtvor z kdysi oblíbených kadeřnictví Hygie.

Hokejista do chomoutu vlezl v šedém obleku a bílé košili s bílou vázankou. Střih obleku nebyl zrovna podle posledních trendů, ale asi je těžké nacpat tak mohutná ramena a hrudník do vypasovaných obleků od Armaniho.

Když se to vezme suma sumárum, byli novomanželé velmi průměrně vystrojení. Je nepochopitelné, že když někdo má miliony, ale nemá vkus, tak si na svůj velký den nenajme profesionálního stylistu.