Jako první o krachu vztahu Bočanové s milencem informoval server super.cz. Bočanová odůvodnila rozchod s Černým tím, že na přítele prostě neměla čas. "Neměli jsme na sebe čas, tak jsme se v únoru rozhodli, že vztah ukončíme. S Martinem jsme dobří přátelé, určitě se budeme vídat i nadále," řekla Blesk.cz moderátorka TOP Star magazínu, která se s Martinem dala dohromady minulý rok na podzim.

Že by za rozchodem mohla stát druhá osoba, ať už ze strany Bočanové nebo Černého, popírá. A co návrat k manželovi, který pro ni a její dceru staví nyní dům v Buštěhradě? "Za rozchodem nestojí nikdo třetí, prostě jsme se tak domluvili. A návrat k manželovi? To v tuto chvíli také nehrozí," řekla nám s úsměvem Bočanová.

Fotogalerie
2 fotografie

Návrat by byl ale stále možný, manželé se totiž po rozchodu ještě nerozvedli. Viktor Mráz je navíc také volný, právě kvůli nedořešenému rozvodu ho opustila jeho přítelkyně zpěvačka Marta Jandová.

"Rozvod ještě podaný není, ale určitě k němu dojde. Problém je v tom, že jsme s Viktorem hrozně pohodlní a neradi něco řešíme na úřadech. Na druhou stranu jsme se na všem dohodli a momentálně je mezi námi velmi přátelský vztah," tvrdí Bočanová, která si rozvod může stále ještě rozmyslet, když jsou manželé momentálně oba nezadaní.